Chiliribbe med peanøttdipp
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne chiliribba med peanøttdipp passer som hånd i hanske på tapasbordet. Med innslag av både sterkt, salt og syrlig oppnår man en velbalansert, kjærkommen og frydefull smak.
Ingredienser
porsjoner
-
1 kg stekt ribbe -
2 stk. grovhakket rød chili -
4 båter grovhakket hvitløk -
3 ss frisk koriander -
1 ss rapsolje -
0,5 ts salt
Peanøttdipp:
-
6 ss olivenolje -
2 ss riseddik -
2 ss peanøttsmør -
2 ss sriracha (asiatisk chilisaus) -
4 ss soyasaus -
2 ts frisk ingefær -
2 båter revet hvitløk -
4 ss honning -
saften av
1 stk. lime
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 150 °C.