Flatbiff av rein med grønn bønnepuré

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Flatbiff av rein er eksklusivt og smakfullt kjøtt. Servert med grønn bønnepuré, crème fraîche, sprøstekt bacon og eplesyltetøy er dette en forrett du garantert vil imponere gjestene dine med.

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g flatbiff av reinsdyr
  • 2 ss smør eller margarin

Grønn bønnepuré:

  • 1 bunt liten frisk persille
  • 1 boks hermetiske hvite, store hermetiske limabønner (butter beans) (á 380 g)
  • 1 ss olivenolje

Til anretning:

  • 4 skiver bacon
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1,5 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 ss eplesyltetøy
  • 1 pose babyspinat (á 65 g)

Slik gjør du