Flott bryllupskake i 3 etasjer

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Til en av livets største fester hører det med en imponerende kake! Her får du hjelp trinn for trinn om du vil lage en fantastisk bryllupskake i tre etasjer. 

Ingredienser

45  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 16 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 200 g malte mandler
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl melk eller saft til dynking
  • ca. 3 dl eplemost
  • ca. 5 dl aprikossyltetøy , lett søtet
  • ca. 2 kg marsipan

Fyll og pynt:

  • 2 l kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 4 - 5 stk. krokansjokolade

Slik gjør du

Bunnene lages lettest i to omganger, ved at man deler oppskriften i to. Første halvdel passer det å fordele i de to minste formene, siste halvdel passer til den største formen.