Focaccia pizza med spekeskinke og mozzarella

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

To herligheter - focaccia og pizza - slått sammen til en: Focaccia pizza! En saftig, tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella, semitørkede tomater og masse godt!

Ingredienser

6  porsjoner

Focaccia deig:

  • 500 g hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 pk gjær (fersk eller tørr)
  • 3,5 dl vann
  • 1 ss honning
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss nøytral olje som topping
  • 2 ts flaksalt

Pizzatopping:

  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 1 pk pinjekjerner (á 30 g)
  • 1 stk. mozzarella
  • 8 stk. grønne druer
  • ca. 100 g spekeskinke
  • 1 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • ca. 100 g semitørkede tomater
  • 0,25 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

bar