Helstekt flatbiff av rein med rotfruktrösti og tyttebær
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Flatbiff av rein er en mør og smakfull stykningsdel der kjøttet er nærmest krydret fra naturen sin side. Prøv den med bakte persillerøtter, rotfruktrösti og en fløyelsmyk tyttebærkrem.
Ingredienser
4 porsjoner
-
600 g flatbiff av reinsdyr -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss smør til steking
Rotfruktrösti:
-
2 stk. stor kokefast potet -
2 stk. persillerot -
1 ss finhakket bladpersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Tyttebærkrem:
-
125 g snøfrisk naturell -
2 ss melk , eventuelt rømme -
1-
2 ss rørt tyttebær
Ovnsbakte grønnsaker:
-
4 stk. persillerot -
120 g aspargesbønner -
2 ts olivenolje -
0,25 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server saftig flatbiff av rein i skiver med bakte persillerøtter, aspargesbønner, rotfruktrösti og tyttebærkrem.