Hjemmelaget ravioli
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Ravioli er italiensk, fylt pasta, også kalt pastaputer på norsk. Server kjempegode ravioli med ricotta, spinat og spekeskinke til forrett eller lag dobbel porsjon til hovedrett.
Ingredienser
porsjoner
Pastadeig:
-
250 g hvetemel evt. pastamel eller durumhvete -
0,5 ts salt -
2 stk. egg -
2 stk. eggeplomme
Fyll:
-
200 g frisk spinat -
250 g ricotta eller kremost naturell -
100 g finhakket spekeskinke -
30 g finrevet parmesan -
0,25 ts revet muskatnøtt -
1 ts kvernet pepper
Til servering:
-
50 g smør -
4 blader frisk salvie -
30 g grovhakkede hasselnøtter -
30 g parmesan
Slik gjør du
Server pastaen straks på varme tallerkener. Ha litt av smøret over rog server med hakkede hasselnøtter og revet parmesan.