Indrefilet av rein med soppstuing
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Indrefilet av reinsdyr er et magisk mørt stykke kjøtt. Sammen med kremet soppstuing og småpoteter har du en deilig rett du kan servere til gjestene dine. Vilt godt, fra naturen!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g indrefilet av reinsdyr -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss smør til steking -
2 stilker frisk timian (kan sløyfes)
Soppstuing:
-
500 g aromasopp , eller sjampinjong -
1 stk. løk -
1 ss smør til steking -
3 dl kremfløte eller créme fraîche -
1 ss soyasaus -
2 stilker frisk timian
Tilbehør:
-
400 g småpoteter -
2 ss smør -
1 ss finhakket frisk persille -
0,5 ts salt , gjerne flaksalt -
4 ss rørt tyttebær
Slik gjør du
Server indrefilet av rein i skiver med soppstuing, poteter, tyttebær og frisk timian. Dryss gjerne på litt nykvernet pepper før servering.