Klassisk Pavlova i langpanne

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du glad i den klassiske Pavlovaen med deilig krem og friske bær? Her er den - i ekstra stor størrelse - perfekt når du skal lage kake til mange.

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunn:

  • 6 stk. eggehvite
  • 0,5 ts salt
  • 375 g sukker
  • 3 ts maisenna
  • 1,5 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 8 stk. eggeplomme
  • 6 dl melk
  • 1 dl sukker
  • 2 ss maisenna
  • 6 stk. gelatinplater

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • 250 g bringebær
  • 125 g bjørnebær
  • 400 g jordbær
  • 125 g blåbær
  • 300 g moreller
  • 4 stilker frisk mynte
  • 2 ss melis

Slik gjør du