Lammebiff med salsa verde
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Midt på innsiden av lammelåret sitter flatbiffen. Avhengig av størrelsen på lammelåret, veier flatbiffen ca. 300-500 gram. En fantastisk liten biffstek som smelter på tunga. Passer perfekt til å dele opp i flere små biffer. Her sammen med grønnsaker og en deilig Salsa verde.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
450 g flatbiff av lam eller mørbrad -
2 ss smør , til steking -
1 ts salt -
1 ts malt pepper
Bønner:
-
2 dl hvite bønner (tørre)
Salsa verde:
-
1 bunt bladpersille -
2 båter hvitløk -
3 ss frisk mynte -
1 ss kapers -
2 stk. ansjosfilet -
2 ts sennep -
1 ss hvitvinseddik -
1,5 dl nøytral olje -
2 ss parmesan -
0,25 ts pepper -
1 ts salt , til kokevann
Grønnsaker:
-
16 stk. rød cherrytomat -
12 stk. frisk grønn asparges
Slik gjør du
Legg hvite bønner i vann ca. 10 timer før du skal koke dem.
Du får også kjøpt hermetiske kokte bønner på butikken. Bruker du disse bør de skylles før bruk.
Server saftige lammebiffer med hvite bønner, cherrytomater, asparges og salsa verde.