Parmesandekket lammecarré med søtpotetmos
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lammecarré er både godt og lekkert. Den salte parmesanskorpen balanserer fint mot det saftige lammekjøttet og den søte mosen.
Ingredienser
4 porsjoner
-
1,2 kg lammecarré -
4 ss nøytral olje -
3 skiver tørt brød -
60 g finrevet parmesan -
2 båter hvitløk -
1 stilk frisk rosmarin -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 stk. egg -
2 ss honning -
2 ss grov sennep
Søtpotetmos:
-
3 stk. søtpotet -
1 stk. bakepotet -
2 stk. gulrot -
2 ss smør -
1 dl matfløte -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
Server skiver av parmesandekket lammecarré med søtpotetmos.
Vi anbefaler også oppskriften på lammecarré med honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Det smaker nydelig!