Parmesandekket lammecarré med søtpotetmos

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammecarré er både godt og lekkert. Den salte parmesanskorpen balanserer fint mot det saftige lammekjøttet og den søte mosen.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1,2 kg lammecarré
  • 4 ss nøytral olje
  • 3 skiver tørt brød
  • 60 g finrevet parmesan
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 2 ss honning
  • 2 ss grov sennep

Søtpotetmos:

  • 3 stk. søtpotet
  • 1 stk. bakepotet
  • 2 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

Server skiver av parmesandekket lammecarré med søtpotetmos.

Vi anbefaler også oppskriften på lammecarré med honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Det smaker nydelig!