Roastbiffsmørbrød
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Et skikkelig roastbiffsmørbrød med remulade, sylteagurk og løk er kjempegodt og passer i alle typer sammenkomster eller når du er fysen på noe godt. Steker du roastbiff selv kan man kalle det et smakfullt skrytesmørbrød.
Ingredienser
porsjoner
-
1 skive rug brød -
5 g smør -
2 blader hodesalat -
30 g roastbiff -
10 g remulade -
1 skive sylteagurk -
3 ringer rå rødløk -
1 båt tomat -
1 ss sprøstekt løk
Slik gjør du
1. Bre smør utover på brødskiven. Vask salatblader, tørk dem lett og legg dem på skiven.
2. Legg roastbiffskiver pent på og ha på remulade, syltet agurk, rødløk, tomat og sprø løk.
Potetsalat smaker også godt til smørbrødet.