Sikorisalat med eggekrem
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Legg eggekrem på sikorisalat og pynt med løyrom eller lodderogn og friske urter. Server ferskt brød til.
Ingredienser
porsjoner
-
1 dl majones -
1 ss kapers -
2 stk. finhakket sjalottløk -
4 stk. egg -
50 g røkelaks -
100 g frossen spinat -
100 g kremost naturell -
1 ss sitronsaft -
0,25 ts kajennepepper
-
2 stk. sikorisalat (endivie) -
50 g løyrom til pynt
Slik gjør du
- Legg majones, sjalottløk og egg i en hurtigmikser og kjør det til en jevn masse.
- Klem ut så mye væske av spinaten som mulig, bruk gjerne tørkepapir til å suge opp ekstra mye. Tilsett spinaten i hurtigmikseren sammen med kremosten og bland godt. Smak til med sitronsaft, kajenne, salt og kvernet pepper. Sett kaldt til servering.
- Skyll og tørk sikorisalaten og fyll salatbladene med blandingen.
Anrett på tallerken og pynt med løyrom eller lodderogn og friske urter. Server ferskt brød til.