Surdeigsbrød med gravlaks
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Et enkelt lite smørbrød du kan sette på lunsjbordet i julen, eller servere som en forrett. Skal du imponere skikkelig kan du lage både surdeig, gravlaks eller sennepsdressing selv - hvis ikke, går det likså fint å kjøpe.
Ingredienser
porsjoner
-
4 skiver surdeigsbrød -
2 ss smør -
1 stk. hjertesalat -
8 skiver gravlaks -
4 ss sennepsaus -
1 stilk frisk dill
Slik gjør du
- Ha smør på brødskivene. Del dem i to på skrå.
- Legg et par salatblader på hverbrødskive.
- Legg en skive gravlaks på hver brødskive og ha på litt sennepssaus. Pynt med frisk dill.
Server gjerne litt sennepssaus i en skål ved siden av.
Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.