Syltet rødløk kaviar

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Posh pølsetopping med enkel molekylær gastronomi! Lag små rosa «kaviar»-perler med smak av syltet rødløk. En supermorsom måte å bruke opp syltelaken på når du har mekka hjemmelaget syltet rødløk,  og en skikkelig show stopper på pølsefesten! Du kan også prøve ut denne teknikken med andre juicer eller væsker. 

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2,5 dl nøytral olje
  • 2 dl lake fra syltet rødløk
  • 1 ts agar agar (2 gram)

Slik gjør du

bar

Dette er pølsetoppingen for deg som vil leke deg litt ekstra! Sjekk ut grunnoppskriften vår på hjemmelaget sylta rødløk for å komme i gang, og er du på utkikk etter flere gode tips til pølsetoppinger eller en knakende god guide til hvordan lage hjemmelagde pølser, så har vi det du trenger. Ta turen til vårt pølseunivers!