Vegetar Wellington med tilbehør

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Inviter til vegetarisk festmiddag med en vegetar Wellington og godt tilbehør som en sharingmeny. Sett frem alle fatene på bordet, senk skuldrene og nyt måltidet sammen med gjestene dine.

Ingredienser

porsjoner
  • 700 g søtpotet
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 pose fullkornris
  • 4 stk. vårløk
  • 70 g tørkede tranebær
  • 0,5 pk bladpersille
  • 2 stk. egg
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 6 plater butterdeig
  • 2 ss hvetemel
  • 1 stk. egg
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 ss grovhakkede pistasjnøtter

Slik gjør du

Til en sharingmeny anbefaler vi at du serverer vegetar Wellington sammen med ovnsbakte grønnsaker, rødkål-slawgrønnkål- og eplesalat med cashewnøtter og en rømme- og urtedressing.