Asiatisk lutefisk i potetlefse

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En ny måte å bruke opp restene fra lutefisk-middagen, nemlig stekt lutefisk i potetlefse med en asiatisk vri! Sammen med heit ertestuing med chili, har en du rask og god middag i romjula. Ekte comfort food, disket opp av Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg i serien Kokkens Jul

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 50 g rester av stekt bacon
  • 100 g rester av lutefisk

Potetlefse:

  • 150 g kokt og avkjølt mandelpotet
  • 3 ss kremfløte
  • 0,25 ts salt
  • 50 g hvetemel

Ertestuing:

  • 40 g frisk spinat
  • 3 ss frosne erter
  • 100 g ertestuing
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 0,5 stk. saft av lime

Tilbehør:

  • 4 ts sennep
  • 1 stk. rød chili i tynne ringer
  • 20 g frisk koriander

Slik gjør du

Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!

Dette er én av tre retter Mymint disker opp med i denne runden av Kokkens jul. Sjekk også ut Steam bun med asiatisk ribbe og Dumpling med pinnekjøtt!