Asiatisk lutefisk i potetlefse
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En ny måte å bruke opp restene fra lutefisk-middagen, nemlig stekt lutefisk i potetlefse med en asiatisk vri! Sammen med heit ertestuing med chili, har en du rask og god middag i romjula. Ekte comfort food, disket opp av Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg i serien Kokkens Jul.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
50 g rester av stekt bacon -
100 g rester av lutefisk
Potetlefse:
-
150 g kokt og avkjølt mandelpotet -
3 ss kremfløte -
0,25 ts salt -
50 g hvetemel
Ertestuing:
-
40 g frisk spinat -
3 ss frosne erter -
100 g ertestuing -
1 ss nøytral olje -
0,5 stk. rød chili -
2 ss finhakket frisk koriander -
0,5 stk. saft av lime
Tilbehør:
-
4 ts sennep -
1 stk. rød chili i tynne ringer -
20 g frisk koriander
Slik gjør du
Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!
Dette er én av tre retter Mymint disker opp med i denne runden av Kokkens jul. Sjekk også ut Steam bun med asiatisk ribbe og Dumpling med pinnekjøtt!