BBQ kyllingklubber

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Marinerte kyllingklubber med koreanske smaker - grillet på grillen til de er saftige og møre. Spis dem som en snackrett, en del av tapasbordet eller server dem med ris, kimchi og friske grønnsaker. 

Ingredienser

porsjoner
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss honning
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ts riseddik
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 8 stk. kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret)
  • 0,5 potte frisk koriander til servering
  • 1 stk. grønn chili i skiver
  • 2 ts sesamfrø til pynt

Slik gjør du

Server retten som en del av et tapasbord eller som en egen rett med kokt ris, friske grønnsaker og kimchi. 

bar