Dumplings med pinnekjøtt

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dumplings fylt med pinnekjøtt fra julens restemat, sammen med en varm, krydret suppe. Det er det vi har lyst på i romjula, når juleselskaper og store middager går slag i slag. Ekte comfort food, disket opp av Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg i serien Kokkens Jul

Ingredienser

porsjoner

Dumplingsdeig:

  • 150 g hvetemel
  • 75 g vann
  • 0,5 ts salt

Fyll:

  • 150 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 2 ss surkål
  • 4 ss kålrotstappe

Suppe:

  • 4 dl vann
  • 1,5 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 1 stk. gulrot
  • 100 g kålrot

Slik gjør du

Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!

Dette er én av tre retter Mymint disker opp med i denne runden av Kokkens Jul. Sjekk også ut Steam bun med asiatisk ribbe og Asiatisk lutefisk i potetlefse!

bar