Dumplings med pinnekjøtt
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Dumplings fylt med pinnekjøtt fra julens restemat, sammen med en varm, krydret suppe. Det er det vi har lyst på i romjula, når juleselskaper og store middager går slag i slag. Ekte comfort food, disket opp av Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg i serien Kokkens Jul.
Ingredienser
porsjoner
Dumplingsdeig:
-
150 g hvetemel -
75 g vann -
0,5 ts salt
Fyll:
-
150 g ferdigdampet pinnekjøtt -
2 ss surkål -
4 ss kålrotstappe
Suppe:
-
4 dl vann -
1,5 stk. grønnsakbuljong (terning) -
1 stk. gulrot -
100 g kålrot
Slik gjør du
Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!
Dette er én av tre retter Mymint disker opp med i denne runden av Kokkens Jul. Sjekk også ut Steam bun med asiatisk ribbe og Asiatisk lutefisk i potetlefse!