Fetakrem med biff og beter
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Alt som er godt på ett fat? Ja, takk! Fetakrem med beter og perfekt stekt entrecôte, sammen med syltet løk og misopesto. Lag den som en hovedrett, eller en delerett på tapasbordet.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g biff av entrecôte storfe -
2 ss nøytral olje eller smør -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
Misopesto:
-
65 g frisk spinat -
40 g bladpersille -
20 g miso (soyabønnepasta) -
30 g mandler -
1 dl olivenolje
Potetrøsti:
-
4 stk. mandelpotet -
0,5 dl nøytral olje
Beter:
-
400 g rødbete -
1 ss nøytral olje -
0,25 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper
Syltet sjalottløk:
-
2 stk. sjalottløk -
1 ss hvitvinseddik
Fetakrem:
-
200 g fetaost -
1 ss honning
Slik gjør du
Topp gjerne med litt finhakket gressløk og kvernet pepper.
Denne kan også lages mindre i porsjon og serveres som en delerett på tapasbordet.