Fetakrem med biff og beter

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Alt som er godt på ett fat? Ja, takk! Fetakrem med beter og perfekt stekt entrecôte, sammen med syltet løk og misopesto. Lag den som en hovedrett, eller en delerett på tapasbordet. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g biff av entrecôte storfe
  • 2 ss nøytral olje eller smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Misopesto:

  • 65 g frisk spinat
  • 40 g bladpersille
  • 20 g miso (soyabønnepasta)
  • 30 g mandler
  • 1 dl olivenolje

Potetrøsti:

  • 4 stk. mandelpotet
  • 0,5 dl nøytral olje

Beter:

  • 400 g rødbete
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Syltet sjalottløk:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ss hvitvinseddik

Fetakrem:

  • 200 g fetaost
  • 1 ss honning

Slik gjør du

Topp gjerne med litt finhakket gressløk og kvernet pepper. 

Denne kan også lages mindre i porsjon og serveres som en delerett på tapasbordet.

bar