Glutenfrie nøttemuffins

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Muffins er altid populært! Disse enkle muffinsene er saftige og har skikkelig nøttesmak. Og så er de helt glutenfrie!

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis
  • 150 g hasselnøtter eller mandler

Slik gjør du

  1. Ha eggehvitene i en helt ren bolle og pisk den helt stive.
  2. Mal nøttene fint i en hurtigmikser og bland med melis.
  3. Vend nøttemassen inn i de stivpiskede eggehvitene. Vær lett på hånden, så du ikke slår ut for mye luft..
  4. Fordel røren i muffinsformer og stek ved 175 °C i 12-15 minutter. Avkjøl muffinsene i formene.

Server eventuelt med pisket krem og et dryss av hakkede nøtter og revet sjokolade.