Kinderegg fylt med ostekake
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Egg hører med til påske! Det er ikke bare kokt egg til frokost som gjelder - her har du et deilig lite påskeegg som kan serveres til dessert eller som kveldskos. Kinderegg fylt med deilig ostekake og apriossyltetøy - NAM!
Ingredienser
porsjoner
-
6 stk. kinderegg -
125 g kremost naturell -
2 ss melis -
ca.
1 ts sitronsaft -
1 ts vaniljesukker -
2 dl kremfløte -
6 ts aprikossyltetøy
Slik gjør du
- Skjær forsiktig av toppen på kindereggene med en liten kniv.
- Bland sammen kremost, siktet melis, sitronsaft og vaniljesukker. Rør blandingen godt til osten har blitt myk, og blandingen har blitt litt luftig.
- Pisk kremfløte stiv, og vend den foriktig inn i osteblandingen. Ha osteblandingen i en sprøytepose eller bruk en liten skje og fyll kindereggene med blandingen.
- Legg litt aprikossyltetøy i midten av ostemassen på toppen av egget slik at det ser ut som om egget er bløtkokt.
- La eggene stå kaldt til de skal serveres.