Pavlova med appelsin
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Sprø og seig pavlova med fløyelsmyk eggekrem og frisk appelsin! Perfekt å lage til påsken eller når du har lyst på en fresh og god kake. Nam!
Ingredienser
porsjoner
Eggekrem:
-
4 stk. eggeplomme -
3 dl melk -
0,5 dl sukker -
1 ss maisenna -
3 stk. gelatinplater
Marengsbunn:
-
4 stk. eggehvite -
0,25 ts salt -
250 g sukker -
2 ts maisenna -
1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik
Til servering:
-
3 dl kremfløte -
2 stk. appelsin -
1 neve frisk mynte -
1 ss revet sjokolade
Slik gjør du
Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær. Eller kanskje du har lyst på en variant med smash eller påskegodt?