Pizzapannekake
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Server nystekt pizzapannekake med rucculasalat og biter av speke- eller parmaskinke på toppen. Hvitløksrømme og søt chilisaus smaker deilig til.
Ingredienser
4 porsjoner
-
4 dl grovbakstmel -
7,5 dl melk -
4 stk. egg -
1 ts salt -
2 dl revet parmesan -
6 stk. rød cherrytomat i skiver -
ca.
1 dl sorte oliven -
1 ts tørket oregano
Tilbehør:
-
1 dl ruccula -
3 skiver spekeskinke eller parmaskinke -
ca.
1 dl søt chilisaus -
1 dl lettrømme , gjerne smakt til med hvitløk
Slik gjør du
- Ha mel i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken. Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter.
- Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne, 20 x 40 cm, og dryss over parmesan. Stek kaken litt under midten i ovnen ved 225 ° C i ca. 10 minutter, til overflaten er stivnet.
- Ta pannen ut og legg på tomater og sorte oliven, fetaost og dryss over oregano. Stek kaken videre i ca. 15-20 minutter.
Server pizzapannekaken nystekt, legg på litt rucculasalat og biter av speke- eller parmaskinke på toppen. Hvitløksrømme og søt chilisaus smaker deilig til.