Pølse med reddik- og agurksalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Grillede snadderpølser! Server i grillet brød med snøfrisk, toppet med reddik- og agurksalat. Deilig, friskt og lekkert!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. Bratwurst eller annen krydret pølse -
4 stk. pølsebrød -
1 boks snøfrisk med pepper
topping:
-
5 stk. reddik i tynne skiver -
0,33 stk. agurk i tynne skiver -
0,25 stk. rødløk i tynne skiver -
1 ss finhakket frisk dill -
1 ss eplecidereddik -
2 ss olivenolje -
1 ss honning -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
- Kutt grønnsaker.
- Visp eplecidereddik, olivenolje og honning sammen i en liten bolle, eventuelt rist det sammen i et glass. Smak til med salt og pepper, og hell blandingen over grønnsakene. La det trekke smak i minst 1 time.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
- Skjær 2-3 små snitt på hver side av pølsene og legg dem på grillen. Grill pølsene til de er pent gylne rundt det hele, ca. 2-3 minutter.
- Varm pølsebrød på grillen.
- Smør snøfrisk på pølsebrødene, legg i pølsene og topp med reddik- og agurksalat.