Quesadilla med reinsdyr og multer
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Med rester av reinsdyrstek og tortillalefsene fra fredagstacoen tryller du frem denne knallgode koseretten i løpet av få minutter. Multesalsa ved siden av gir retten et lite kick!
Ingredienser
porsjoner
-
300 g fersk sopp (eks. kantarell eller sjampinjong) -
2 ss margarin eller olje til steking -
150 g rester av reinsdyrstek , eller annet stekt reinkjøtt -
0,5 stk. purre -
200 g hvitost -
8 stk. stor fullkorntorilla eller lomper
Multesalsa:
-
250 g multer -
1 stk. sjalottløk -
0,5 stk. grønn chili -
0,5 ss revet frisk ingefær -
4 ss eplecidereddik -
1 ss olivenolje -
3 ss sukker
Slik gjør du
Server med en gang sammen med multesalsa.