Quesadilla med reinsdyr og multer

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med rester av reinsdyrstek og tortillalefsene fra fredagstacoen tryller du frem denne knallgode koseretten i løpet av få minutter. Multesalsa ved siden av gir retten et lite kick!

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g fersk sopp (eks. kantarell eller sjampinjong)
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 150 g rester av reinsdyrstek , eller annet stekt reinkjøtt
  • 0,5 stk. purre
  • 200 g hvitost
  • 8 stk. stor fullkorntorilla eller lomper

Multesalsa:

  • 250 g multer
  • 1 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 0,5 ss revet frisk ingefær
  • 4 ss eplecidereddik
  • 1 ss olivenolje
  • 3 ss sukker

Slik gjør du

Server med en gang sammen med multesalsa.