Tomat- og mozzarellasalat på glass

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En salat med friske tomater og fersk mozzarella er aldri feil! Spis tomat- og mozzarellasalaten som et lite mellommåltid, til lunsj eller server den som forrett til dine gjester. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss virgin olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. fersk mozzarella (á 125 g)
  • 6 blader frisk basilikum

Slik gjør du

1. Pisk raskt sammen balsamicoeddik og olje, smak til med salt og pepper. Hell dressingen i bunnen av et glass med lokk. 

2. Skjær tomat og mozzarella i tynne skiver. Legg skivene lagvis i glasset, med noen blader basilikum mellom.

Pynt eventuelt med en liten cherrytomat eller basilikum på toppen om du skal servere salaten straks. Hvis, ikke sett på lokk og nyt salaten når det er tid for lunsj.