Egg- og tunfisksalat
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Egg- og tunfisksalat med en frisk hvitløksdressing utgjør en deilig lunsj eller en enkel og god middag når du har lyst på noe annet enn et varmt måltid. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne også bruke kokte poteter fra gårsdagens middag, hvis du har det.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. egg -
1 stk. rødløk -
2 ss finhakket frisk dill -
1 boks hermetisk tunfisk i vann -
0,5 stk. agurk -
2 stk. hjertesalat -
1 dl gule eller grønne linser (ferdig kokt)
Dressing:
-
2 stk. eggeplomme -
1 ts dijonsennep -
saften av
0,5 stk. lime -
3 båter hvitløk -
1,5 dl olivenolje -
0,25 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper