Eggerøre
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Eggerøre kan du enten nyte til helgefrokosten, sammen med spekemat eller servert som tilbehør på et lekkert koldtbord. Høy varme og rask steking er nøkkelen til saftig eggerøre - liker du den mer kremet, lag eggerøre i kjele.
Ingredienser
porsjoner
-
6 stk. egg -
6 ss vann -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ss smør til steking -
2 ss hakket frisk gressløk
Slik gjør du
Skal du lage eggerøre som tilbehør til koldtbord? Beregn 1 egg per porsjon.
Føler du deg litt ekstra "frekk"? Smelt en ekstra stor bit smør i pannen og la det bruse på middels varme til det er nøttebrunt før du heller i eggemiksen. Da får eggerøra ekstra god smak fra det nøttesmøret;)