Medisterkaker med pære- og radicchiosalat
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Søte pærer og bitter salat er kanskje uvante smaker sammen med medisterkaker, men kombinasjonen er overraskende god. Salaten lager du kjapt mens medisterkakene godgjør seg i stekeovnen.
Ingredienser
porsjoner
-
12 stk. ferdig stekt medisterkake
Pære- og radicchiosalat:
-
2 stk. pære -
saften av
0,5 stk. sitron -
1 stk. radicchio rosso -
1 stk. friséesalat -
0,5 dl valnøttkjerner -
2 ss honning
Slik gjør du
Server varme medisterkaker med den friske salaten.
Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g pr. kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 °C i ca. 10 minutter.