Reinsdyrgryte med skav på primus
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Reinsdyrskav er super turmat! Ta det med frossent i sekken, og stek det raskt på primusen når du er klar for middag på turen. I denne kremede reinsdyrgryta har vi stekt skavet sammen med sopp, løk og vårløk - herlig godt!
Ingredienser
4 porsjoner
-
400 g reinsdyrskav -
2 ss olje eller margarin til steking -
4 stk. frisk sjampinjong -
1 stk. rødløk -
3 dl kremfløte -
2 stk. vårløk -
4 stilker frisk timian (kan sløyfes) -
4 ss rørt tyttebær , eventuelt selvplukk fra skogen
Slik gjør du
Forbered deg til turen ved å kutte opp grønnsaker i mindre biter og ha det i zip-lock poser eller en liten boks. Du kan eventuelt ta med en liten fjøl og kniv, slik at du kan kutte det opp ute i det fri.
Server gryta med godt brød eller litt potetmos.