Biff med ovnsbakt potet og rosenkål

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saftig biff med ovnsbakte poteter, rosenkål og sopp. Rosenkålen og soppen ovnsstekes sammen med potetene og gjør seg nesten selv i ovnen, slik at du har tid til å steke biffen og fikse en enkel og frisk urtedressing i mellomtiden. Enkelt og godt!

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g biff av ytrefilet storfe
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss hakkede hasselnøtter , til servering

Potet- og grønnsaksform:

  • 300 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss honning
  • 300 g rosenkål
  • 100 g østerssopp , eller annen sopp

Dressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakkede friske urter
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss honning

Slik gjør du

bar

bar