Biff med ovnsbakt potet og rosenkål
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Saftig biff med ovnsbakte poteter, rosenkål og sopp. Rosenkålen og soppen ovnsstekes sammen med potetene og gjør seg nesten selv i ovnen, slik at du har tid til å steke biffen og fikse en enkel og frisk urtedressing i mellomtiden. Enkelt og godt!
Ingredienser
porsjoner
-
300 g biff av ytrefilet storfe -
1 ss nøytral olje -
1 ss hakkede hasselnøtter , til servering
Potet- og grønnsaksform:
-
300 g små potet -
2 båter hvitløk -
2 ss nøytral olje -
saft av
0,5 stk. sitron -
2 ss honning -
300 g rosenkål -
100 g østerssopp , eller annen sopp
Dressing:
-
2 dl lettrømme -
3 ss hakkede friske urter -
finrevet skall og saft av
0,5 stk. sitron -
1 ss honning