Grønn pasta med stekt egg
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Fullkornspagetti med ekstra grønt! Tynne, tynne strimler av squash egner seg perfekt som et alternativ til spagetti, eller til å blandes i. Sammen med en grønn ertepuré, stekt egg og et dryss parmesan så blir dette en smakfull og grønn middag.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. grønn squash -
100 g fullkornspagetti -
2 stk. egg -
1 ss nøytral olje -
2 ss revet parmesan
Ertepuré:
-
1 båt finhakket hvitløk -
2 stk. vårløk i tynne skiver (kun det grønne) -
1 pk frosne erter (á 250 g) -
1 ss nøytral olje til steking -
0,5 dl grønnsakbuljong (utblandet) -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du