Thaigryte med strimlet svinekjøtt
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Få ting er bedre enn smaken av smilets land! Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og curry paste.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g renskåret svinekjøtt i strimler -
2 ss nøytral olje -
1 stk. løk -
2 båter hvitløk -
0,5 ss nøytral olje -
2 ss rød curry paste -
2 bokser lett kokosmelk á 4 dl -
1 dl vann -
1 pk frisk babymais -
2 stk. gulrot i staver -
saft og skall av
0,5 stk. lime -
1 stk. grønn paprika i biter -
1 ts sukker -
0,5 pose frisk spinat -
2 ss soyasaus
Tilbehør:
-
200 g fullkornris
Slik gjør du
Strø over litt hakket vårløk og server den smakfulle gryta med ris.