Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Få ting er bedre enn smaken av smilets land! Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og curry paste. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ss nøytral olje
  • 2 ss rød curry paste
  • 2 bokser lett kokosmelk á 4 dl
  • 1 dl vann
  • 1 pk frisk babymais
  • 2 stk. gulrot i staver
  • saft og skall av 0,5 stk. lime
  • 1 stk. grønn paprika i biter
  • 1 ts sukker
  • 0,5 pose frisk spinat
  • 2 ss soyasaus

Tilbehør:

  • 200 g fullkornris

Slik gjør du

bar

Du trenger: svinekjøtt i strimler, olje, løk, hvitløk, olje, rød curry paste, lett kokosmelk, vann, gulrot, frisk babymais, grønn paprika, frisk spinat, lime, soyasaus, sukker, fullkornsris.

bar
bar
bar

Strø over litt hakket vårløk og server den smakfulle gryta med ris.

bar