Ytrefilet av svin med byggrynsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Tynne skiver av svinefilet i kombinasjon med en mettende og herlig byggrynsalat med friske urter og syrlig eple blir til en herlig, enkel hverdagsrett med masse smak!
Ingredienser
porsjoner
-
500 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet) -
2 ss nøytral olje
Byggrynsalat:
-
2 dl byggryn -
1 bunt bladpersille -
1 bunt frisk mynte -
1 stk. rødløk -
1 stk. grønn chili -
2 eple -
saft av
1 stk. sitron -
3 ss olivenolje
Urtedressing:
-
2 dl lettrømme -
2 ss hakket bladpersille -
saft av
0,5 stk. sitron -
2 ss honning
Slik gjør du
Server filetskivene med frisk byggrynsalat og urtedressing. Topp med litt kvernet pepper.