Hjemmelaget fiskegrateng

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 0,5 ts malt muskat
  • ca. 200 g seifilet eller annen kokt fisk
  • 100 g makaroni
  • 3 stk. egg
  • 0,5 stk. purre i tynne ringer
  • 1 ss smør til å smøre formen
  • 2 ss griljermel

Slik gjør du

Server fiskegratengen med brunet smør og kokte poteter. Mange vil gjerne også ha kokte grønnsaker, råkost eller en grønn salat til fiskegrateng.