Lapper
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Nystekte lapper, eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Server lappene med syltetøy eller rørte bær. De kan tilberedes både inne og ute.
Ingredienser
porsjoner
1 porsjon gir ca. 30 lapper
-
4 dl hvetemel -
3 dl melk -
5 stk. egg -
2,5 ss sukker -
3 ss smør -
0,5 ts salt -
1 ts bakepulver
Slik gjør du
Spis lappene lune med syltetøy eller rørte bær.
Tilsett 1 ts kanel, 1 ts kardemomme og 1 ts malt ingefær i lapperøren. Da kan du steke krydderlapper og servere dem med pisket krem og eplemos.
Det finnes et hav av ulike oppskrift på lapper. Hva med å prøve deg på kikert-lapper eller rislapper?