Lapper

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nystekte lapper, eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Server lappene med syltetøy eller rørte bær. De kan tilberedes både inne og ute. 

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 30 lapper

  • 4 dl hvetemel
  • 3 dl melk
  • 5 stk. egg
  • 2,5 ss sukker
  • 3 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du

Spis lappene lune med syltetøy eller rørte bær. 

Tilsett 1 ts kanel, 1 ts kardemomme og 1 ts malt ingefær i lapperøren. Da kan du steke krydderlapper og servere dem med pisket krem og eplemos.

Det finnes et hav av ulike oppskrift på lapper. Hva med å prøve deg på kikert-lapper eller rislapper?

bar