Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Kjøttboller med brokkoli og søtpotetmos

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kjøttboller er favorittmat for alle, og kan brukes til nesten alt – til middag, på tapasbordet, på grillspyd, på pizza eller i matpakka. Eksperimenter med smakstilsetninger, kjøttbollene kan godt være hotte og krydrede, eller søte med hakket frukt og nøtter. Her serverer vi dem med brokkoli og søtpotetmos.

  • Pannekaker

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Oppskriften gir verdens beste pannekaker, så pass på å lage nok pannekakerøre. 

  • Steinbit med kremet purre

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.

  • Pasta med reinsdyrskav

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kremet pasta med reinsdyrskav og fennikel, rask og skikkelig god hverdagsrett på under en halv time. Vilt godt, fra naturen!

  • Nigiri med laks

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Nigiri sushi er en oval risbit, toppet med tynnskåret fisk. Norsk laks er en favoritt til sushi verden over, og smaker fantastisk! Server gjerne med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

  • Kylling cacciatore

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Vi blir vel aldri lei av alt-i ett-gryter! Kylling cacciatore, som kan oversettes til jegerens kyllinggryte, er en slik deilig, varmende gryte som nesten gjør seg selv.  Server den med deilig ferskt brød for å få med hver dråpe av sausen.

  • Lys lapskaus

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Lys lapskaus er genial mat å ha ferdig når man kommer frem til en kald hytte sent en fredag kveld. Eller kanskje dugnadsmat til gjengen som har hjulpet til med flytting? Eller rett og slett trøstemat en dag du føler deg litt uggen og småforkjølet. Det hjelper garantert.

  • Plommekake

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Norske plommer har en kort og intens sesong, ofte bare noen få uker. Da er det bare å fråtse!  Plommene er fantastisk søte og saftige, og er supre å bruke i en saftig formkake. Kaken er nydelig i seg selv, men blir enda bedre om den får selskap av en kule vaniljeis eller litt vispet krem. 

  • Omelett med bacon og purre

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Omelett med bacon og purre både smaker digg og metter godt! Super som en enkel middag eller som en varm og god lunsj. Spis den gjerne med et godt brød til.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.11021, server:MP-PRD-WEB11 01.09.2024 02:21:52