Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Ovnspannekake med bacon

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

  • Seibiff med gulrot og løk

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

  • Tomatsuppe med kokt egg

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

  • Salatbowl med kylling

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En god, proteinrik og mettende salatbowl med masse smak! Saftig kylling, bakt paprika, friske spirer og sprø, krydrede bønner. En skikkelig superbowl!

  • Maki med laks

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Maki er en sushirull som kuttes i mindre biter - en favoritt hos både nye og erfarne sushispisere! Denne er fylt med laksefilet, kremost, syltet rødløk og agurk, men her er mulighetene mange. 

  • Kebab med lam

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kebab av lammekjøttdeig på spyd er en hit på grillen, og kan også lages i stekepanne. Krydder som frisk persille, chili, hvitløk og løk går godt sammen med lam, og gir skikkelig smakfullt kjøtt. Server gjerne lammekebab med couscous, feta og sitrusmarinert rødløk, eller ferske yoghurtlefser og tzatziki.

  • Ertesuppe med svineknoke

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

  • Plommeterte med marengs

    Denne oppskriften har fått 3,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Plommeterte er en super måte å få brukt en av høstens beste råvarer på. Her har vi laget en kompott av plommer, bjørnebær og blåbær, servert med marengs og litt melis på toppen. 

  • Hot agurksnack

    Denne oppskriften har fått 3,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En spicy og digg snack med agurk, sushiris og tunfiskrøre - perfekt å lage hvis du har rester av sushiris, og trenger en enkel smårett som metter. Kan også lages som en siderett til sushi eller asiatisk mat.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 21.12.2024 12:54:42