Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Ovnspannekake med bacon

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Seibiff med gulrot og løk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

Tomatsuppe med kokt egg

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

Salatbowl med kylling

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En god, proteinrik og mettende salatbowl med masse smak! Saftig kylling, bakt paprika, friske spirer og sprø, krydrede bønner. En skikkelig superbowl!

Maki med laks

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Maki er en sushirull som kuttes i mindre biter - en favoritt hos både nye og erfarne sushispisere! Denne er fylt med laksefilet, kremost, syltet rødløk og agurk, men her er mulighetene mange. 

Kebab med lam

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kebab av lammekjøttdeig på spyd er en hit på grillen, og kan også lages i stekepanne. Krydder som frisk persille, chili, hvitløk og løk går godt sammen med lam, og gir skikkelig smakfullt kjøtt. Server gjerne lammekebab med couscous, feta og sitrusmarinert rødløk, eller ferske yoghurtlefser og tzatziki.

Ertesuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

Plommeterte med marengs

Denne oppskriften har fått3,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Plommeterte er en super måte å få brukt en av høstens beste råvarer på. Her har vi laget en kompott av plommer, bjørnebær og blåbær, servert med marengs og litt melis på toppen. 

Hot agurksnack

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En spicy og digg snack med agurk, sushiris og tunfiskrøre - perfekt å lage hvis du har rester av sushiris, og trenger en enkel smårett som metter. Kan også lages som en siderett til sushi eller asiatisk mat.

Ovnspannekake med bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Seibiff med gulrot og løk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

Tomatsuppe med kokt egg

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

Salatbowl med kylling

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En god, proteinrik og mettende salatbowl med masse smak! Saftig kylling, bakt paprika, friske spirer og sprø, krydrede bønner. En skikkelig superbowl!

Maki med laks

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Maki er en sushirull som kuttes i mindre biter - en favoritt hos både nye og erfarne sushispisere! Denne er fylt med laksefilet, kremost, syltet rødløk og agurk, men her er mulighetene mange. 

Kebab med lam

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kebab av lammekjøttdeig på spyd er en hit på grillen, og kan også lages i stekepanne. Krydder som frisk persille, chili, hvitløk og løk går godt sammen med lam, og gir skikkelig smakfullt kjøtt. Server gjerne lammekebab med couscous, feta og sitrusmarinert rødløk, eller ferske yoghurtlefser og tzatziki.

Ertesuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

Plommeterte med marengs

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Plommeterte er en super måte å få brukt en av høstens beste råvarer på. Her har vi laget en kompott av plommer, bjørnebær og blåbær, servert med marengs og litt melis på toppen. 

Hot agurksnack

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En spicy og digg snack med agurk, sushiris og tunfiskrøre - perfekt å lage hvis du har rester av sushiris, og trenger en enkel smårett som metter. Kan også lages som en siderett til sushi eller asiatisk mat.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!