Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Makaronigrateng er en klassisk middagsfavoritt som både store og små elsker. Bland inn litt av favorittgrønnsakene, og du har en alt-i-ett-middag på et blunk!
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos!
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Dette er en enklere variant av Ungarns nasjonalrett gulasj. Denne oppskriften er tilpasset en travel hverdag og er ikke helt autentisk, men er en utmerket erstatning for originalen, og full av gode smaker.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Det er en gyllen regel at det er gjestene som må vente på suffleen og ikke omvendt. Ostesufflé er enkelt, tøft, deilig retro og utrolig godt! Ferskt brød og en enkel, grønn salat er alt du trenger ved siden av. Bon Appetit!
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
Sprø fiskenuggets av torsk og crispy chips, en super hverdagsmiddag for store og små. Nuggets av fisk er enkle å lage, og smaker kjempegodt dyppet i rømmedressing.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Reinsdyrstek er klassisk festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus, tyttebær og grønnsaker tilfredsstiller alle behov for tradisjon og gir samtidig en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tradisjonell Sheperds Pie lages som oftest med lamme- eller fårekjøtt, og er ikke en pai, men en gryterett med potetlokk. Vi har brukt rester av reinsdyrstek og lekt oss fram til en pie-variant med viltpreg. Det er viktig å merke seg at dette er en restemat-rett, der alle ingrediensene er ferdig varmebehandlet før de havner i gryta.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Makaronigrateng er en klassisk middagsfavoritt som både store og små elsker. Bland inn litt av favorittgrønnsakene, og du har en alt-i-ett-middag på et blunk!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Dette er en enklere variant av Ungarns nasjonalrett gulasj. Denne oppskriften er tilpasset en travel hverdag og er ikke helt autentisk, men er en utmerket erstatning for originalen, og full av gode smaker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er en gyllen regel at det er gjestene som må vente på suffleen og ikke omvendt. Ostesufflé er enkelt, tøft, deilig retro og utrolig godt! Ferskt brød og en enkel, grønn salat er alt du trenger ved siden av. Bon Appetit!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Sprø fiskenuggets av torsk og crispy chips, en super hverdagsmiddag for store og små. Nuggets av fisk er enkle å lage, og smaker kjempegodt dyppet i rømmedressing.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Reinsdyrstek er klassisk festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus, tyttebær og grønnsaker tilfredsstiller alle behov for tradisjon og gir samtidig en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Tradisjonell Sheperds Pie lages som oftest med lamme- eller fårekjøtt, og er ikke en pai, men en gryterett med potetlokk. Vi har brukt rester av reinsdyrstek og lekt oss fram til en pie-variant med viltpreg. Det er viktig å merke seg at dette er en restemat-rett, der alle ingrediensene er ferdig varmebehandlet før de havner i gryta.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!