Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Chop suey er en skikkelig poppis. Vår chop suey er laget med kylling, men den kan like gjerne inneholde andre typer kjøtt, skalldyr, eller bare grønnsaker.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Med chili, hvitløk, ingefær og koriander kan du enkelt piffe opp tradisjonsmaten - og lage en asiatisk fårikålvariant med masse smak. Fremgangsmetoden er den samme - kjøtt og kål lagvis, med deilige krydder innimellom.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Du får den på gatekjøkken, hjemme hos mamma og på gourmetrestauranter: bakt potet er og blir en favoritt. Her har du luksusvarianten med høyrygg som langtidskoker til det blir skikkelig mørt og godt. Topp med litt ekstra rømme, vårløk og sprø tortillachips. Dette blir next level!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Røkt svinekam, deilig sellerirotpuré og en fantastisk syrlig saus med appelsin er topp å servere til gode venner eller på hytta. Vi har valgt å servere med brokkolini, men her er det fritt fram for å bruke de grønnsakene du liker best.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Brente mandler er en av julens klassikere det oser julestemning av! Gi dem bort som en spiselig julegave eller kos deg med den karamelliserte søtsaken selv.
Denne oppskriften har fått3,4 av 5 stjerner.
Dette er en klassisk resterett med enkle ingredienser og med store muligheter for variasjon. Med kokte byggryn, perlespelt eller andre gryn og middagsrester av røkt svinekam eller annet kjøtt tar det ikke mange minuttene å lage denne salaten - super til lunsj eller en lett og rask middag.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sliter du med å sette de anbefalte fiskemåltidene på bordet i løpet av uken? Prøv denne raske og nydelige fiskegryten, spesialkomponert for travle hverdager!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Chop suey er en skikkelig poppis. Vår chop suey er laget med kylling, men den kan like gjerne inneholde andre typer kjøtt, skalldyr, eller bare grønnsaker.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Med chili, hvitløk, ingefær og koriander kan du enkelt piffe opp tradisjonsmaten - og lage en asiatisk fårikålvariant med masse smak. Fremgangsmetoden er den samme - kjøtt og kål lagvis, med deilige krydder innimellom.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Du får den på gatekjøkken, hjemme hos mamma og på gourmetrestauranter: bakt potet er og blir en favoritt. Her har du luksusvarianten med høyrygg som langtidskoker til det blir skikkelig mørt og godt. Topp med litt ekstra rømme, vårløk og sprø tortillachips. Dette blir next level!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Røkt svinekam, deilig sellerirotpuré og en fantastisk syrlig saus med appelsin er topp å servere til gode venner eller på hytta. Vi har valgt å servere med brokkolini, men her er det fritt fram for å bruke de grønnsakene du liker best.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Brente mandler er en av julens klassikere det oser julestemning av! Gi dem bort som en spiselig julegave eller kos deg med den karamelliserte søtsaken selv.
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Dette er en klassisk resterett med enkle ingredienser og med store muligheter for variasjon. Med kokte byggryn, perlespelt eller andre gryn og middagsrester av røkt svinekam eller annet kjøtt tar det ikke mange minuttene å lage denne salaten - super til lunsj eller en lett og rask middag.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!