Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Ertesuppe med grønn curry

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En skikkelig grønn ertesuppe med masse smak! Grønn curry, kokosmelk og koriander gir et hint av det asiatiske kjøkken. Server den enten som en hverdagsmiddag, eller som forrett i en gjestemiddag. 

Fiskeform med sei

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.

Pølsegryte

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En superenkel one pot gryte med pølser hele familien vil elske! Middagen er ferdig på ca. 20 minutter, og i tillegg sparer du litt oppvask - kan det bli bedre?

Kyllingcurry med søtpotet

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

Lutefisk

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lutefisk er en del av våre eldgamle norske matkultur, og er for mange en viktig del av førjulstradisjonene. Vi anbefaler å salte lutefiskstykkene en stund før tilberedning, og deretter bake dem i varm stekeovn. Det tradisjonelle tilbehøret er bacon, poteter og ertestuing, men listen er lang over andre garnityr som er med på å gjøre lutefisken til et herremåltid. 

Tournedos med honningglaserte rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått4,2 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tournedos - en av de aller møreste delene av indrefileten. Ofte surret inn i bacon før steking, som gir ekstra mye smak og saftighet i kjøttet. Med søte, honningglaserte rotgrønnsaker, saltbakte småpoteter og rødvinssaus, har du er skikkelig digg biffmiddag foran deg!

Fivespice-ribbe med rødkålsalat

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kinesisk fem-krydder består som oftest av kanel, koriander, laurbær, stjerneanis og allehånde. Med andre ord mange gode smaker som vi forbinder med jul her i Norge. Denne ribba smaker kjempegodt! 

Rødkål-slaw

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Prøv denne kjemepgode varianten av coleslaw. Vi har brukt rødkål, gulrot og rødløk, og byr på et fargerikt tilbehør til julematen.

Ertesuppe med grønn curry

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En skikkelig grønn ertesuppe med masse smak! Grønn curry, kokosmelk og koriander gir et hint av det asiatiske kjøkken. Server den enten som en hverdagsmiddag, eller som forrett i en gjestemiddag. 

Fiskeform med sei

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.

Pølsegryte

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En superenkel one pot gryte med pølser hele familien vil elske! Middagen er ferdig på ca. 20 minutter, og i tillegg sparer du litt oppvask - kan det bli bedre?

Kyllingcurry med søtpotet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

Lutefisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lutefisk er en del av våre eldgamle norske matkultur, og er for mange en viktig del av førjulstradisjonene. Vi anbefaler å salte lutefiskstykkene en stund før tilberedning, og deretter bake dem i varm stekeovn. Det tradisjonelle tilbehøret er bacon, poteter og ertestuing, men listen er lang over andre garnityr som er med på å gjøre lutefisken til et herremåltid. 

Tournedos med honningglaserte rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tournedos - en av de aller møreste delene av indrefileten. Ofte surret inn i bacon før steking, som gir ekstra mye smak og saftighet i kjøttet. Med søte, honningglaserte rotgrønnsaker, saltbakte småpoteter og rødvinssaus, har du er skikkelig digg biffmiddag foran deg!

Fivespice-ribbe med rødkålsalat

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kinesisk fem-krydder består som oftest av kanel, koriander, laurbær, stjerneanis og allehånde. Med andre ord mange gode smaker som vi forbinder med jul her i Norge. Denne ribba smaker kjempegodt! 

Sarah Bernhardt i langpanne

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Liker du de søte, små klassiske Sarah Bernhardt kakene, vil du elske vår versjon av Sarah Bernhardt i langpanne! Seig og god mandelbunn, med deilig, myk sjokoladekrem og sjokoladeglasur på toppen. Elsk!

Rødkål-slaw

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Prøv denne kjemepgode varianten av coleslaw. Vi har brukt rødkål, gulrot og rødløk, og byr på et fargerikt tilbehør til julematen.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!