Ferske reker

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å pille ferske, nykokte reker på bryggekanten eller i parken er er en deilig sommeraktivitet, men de beste rekene får du i sesong om vinteren. Og enten du bestemmer deg for rekeaften i varmen eller i kulda, så er rekene aller best når de får spille hovedrollen i selskap med ferskt brød, majones, sitron og dill. 

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 2 kg ferske reker
  • 1 stk. fersk loff , baguette eller annet brød
  • 150 g majones eller aïoli
  • 1 stk. sitron
  • 1 stk. hjertesalat
  • 1 potte frisk dill

Slik gjør du

bar

Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side!  Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3