Ferske reker
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Å pille ferske, nykokte reker på bryggekanten eller i parken er er en deilig sommeraktivitet, men de beste rekene får du i sesong om vinteren. Og enten du bestemmer deg for rekeaften i varmen eller i kulda, så er rekene aller best når de får spille hovedrollen i selskap med ferskt brød, majones, sitron og dill.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
2 kg ferske reker -
1 stk. fersk loff , baguette eller annet brød -
150 g majones eller aïoli -
1 stk. sitron -
1 stk. hjertesalat -
1 potte frisk dill
Slik gjør du
Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3