Egg royal med crème fraîche og løyrom
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Eggestand er en litt glemt tilberedningsmåte for egg. Ufortjent synes vi, for en perfekt eggestand er nydelig, fløyelsmyk og delikat og egner seg perfekt som en liten forrett. som her, servert med knasende sprøtt brød, løyrom og dilldressing.
Ingredienser
porsjoner
Eggestand:
-
3 dl matfløte eller melk -
6 stk. egg -
0,5 ts salt
Dilldressing:
-
0,5 potte frisk dill -
0,5 båt hvitløk -
1,5 dl olivenolje -
saft av
0,25 stk. sitron
Til servering:
-
4 skiver grovt brød -
2 ss smør eller margarin til steking -
0,25 pk feldsalat eller annen frisk salat -
2 ss crème fraîche orginal, 35 % -
100 g løyrom , lakserogn eller annen kaviar
Slik gjør du
Vil du ha flere tips til hva du kan servere til forrett i selskapet? Her finner du noen gode og enkle forretter som smaker!