Ertepannacotta med krabbe
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Panna cotta til forrett? Denne fløyelsmyke versjonen med deilige norske erter kommer til å forandre ditt syn på den italienske desserten panna cotta. Ertepannacottaen toppes med saftig krabbekjøtt og sprø syltet kålrot. Dette kommer til å imponere!
Ingredienser
porsjoner
Ertepannacotta:
-
2 stk. gelatinplater -
2,5 dl kyllingkraft -
300 g frosne erter -
120 g smør -
0,5 dl kremfløte -
1 ts sukker
Syltet kålrot:
-
1,5 dl vann -
1 dl sukker -
0,5 dl eddik, 7 % -
1 cm revet frisk ingefær -
100 g kålrot
Krabbesalat:
-
2 ss majones -
2 ts dijonsennep -
150 g renset krabbekjøtt , gjerne fra krabbeklør
Til servering:
-
1 ss frisk dill eller estragon
Slik gjør du
Topp gjerne med et lite dryss olje og har du blomkarseblader kan du pynte med dette.
På utkikk etter flere forretter? Sjekk ut våre forslag til enkle forretter og bli inspirert!