Ertepannacotta med krabbe

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Panna cotta til forrett? Denne fløyelsmyke versjonen med deilige norske erter kommer til å forandre ditt syn på den italienske desserten panna cotta. Ertepannacottaen toppes med saftig krabbekjøtt og sprø syltet kålrot. Dette kommer til å imponere! 

Ingredienser

porsjoner

Ertepannacotta:

  • 2 stk. gelatinplater
  • 2,5 dl kyllingkraft
  • 300 g frosne erter
  • 120 g smør
  • 0,5 dl kremfløte
  • 1 ts sukker

Syltet kålrot:

  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 cm revet frisk ingefær
  • 100 g kålrot

Krabbesalat:

  • 2 ss majones
  • 2 ts dijonsennep
  • 150 g renset krabbekjøtt , gjerne fra krabbeklør

Til servering:

  • 1 ss frisk dill eller estragon

Slik gjør du

Topp gjerne med et lite dryss olje og har du blomkarseblader kan du pynte med dette.

bar

På utkikk etter flere forretter? Sjekk ut våre forslag til enkle forretter og bli inspirert!