Krabbekaker med limemajones

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Srø utenpå og saftige inni! Nystekte krabbekaker med asiatiske smaker. Nydelig å servere som en lekker  forrett, eller sette frem på tapasbordet. Serveres med en frisk limemajones, som gir det lille ekstra. Du kan gjerne lage hjemmelaget majones.

Ingredienser

porsjoner

Krabbekaker:

  • 300 g melen potet
  • 300 g renset krabbekjøtt
  • 0,5 stk. egg
  • 0,5 dl potetmel
  • 2 ts grønn curry paste
  • 2 stk. finhakket vårløk

Limemajones:

  • 2 dl majones
  • skall fra 0,5 stk. lime
  • 1 ts limesaft
  • 0,5 ts sukker

Til panering og fritering:

  • 2 ss potetmel eller hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. egg
  • 2,5 dl panko brødkrum
  • 0,5 l frityrolje

Slik gjør du

Server krabbekakene lune med limemajones og gjerne litt ekstra revet limeskall.

bar

På utkikk etter flere småretter? Sjekk ut tapassiden vår eller våre forslag til enkle forretter og bli inspirert!