Krabbekaker med limemajones
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Srø utenpå og saftige inni! Nystekte krabbekaker med asiatiske smaker. Nydelig å servere som en lekker forrett, eller sette frem på tapasbordet. Serveres med en frisk limemajones, som gir det lille ekstra. Du kan gjerne lage hjemmelaget majones.
Ingredienser
porsjoner
Krabbekaker:
-
300 g melen potet -
300 g renset krabbekjøtt -
0,5 stk. egg -
0,5 dl potetmel -
2 ts grønn curry paste -
2 stk. finhakket vårløk
Limemajones:
-
2 dl majones -
skall fra
0,5 stk. lime -
1 ts limesaft -
0,5 ts sukker
Til panering og fritering:
-
2 ss potetmel eller hvetemel -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
0,5 stk. egg -
2,5 dl panko brødkrum -
0,5 l frityrolje
Slik gjør du
Server krabbekakene lune med limemajones og gjerne litt ekstra revet limeskall.
På utkikk etter flere småretter? Sjekk ut tapassiden vår eller våre forslag til enkle forretter og bli inspirert!