Lammecarré med blomkålpuré
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Lammecarré er en av de aller edleste stykkene av lam. Servert med supersmooth blomkålpuré med på laget blir dette en vinner på gjestebordet.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. lammecarré à ca 350 gram -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss smør eller margarin til steking -
4 båter hvitløk
Urteskorpe:
-
200 g daggammelt brød -
2 båter hvitløk -
2 kvister frisk rosmarin -
1 bunt bladpersille -
30 g pinjekjerner -
10 g revet parmesan -
50 g smør
Blomkålpuré:
-
1 stk. blomkål -
1 ss smør -
0,5 dl kremfløte -
1 ts salt -
0,5 ts malt hvit pepper -
0,5 ss smør til steking -
1 ts olivenolje
Slik gjør du
Server lammecarré med blomkålpuré og gjerne noen gode poteter.
Vi anbefaler også oppskriften på lammecarré med honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Det smaker nydelig!