Nigiri med laks

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Nigiri sushi er en oval risbit, toppet med tynnskåret fisk. Norsk laks er en favoritt til sushi verden over, og smaker fantastisk! Server gjerne med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g laksefilet uten skinn og bein

Sushiris:

  • 1 dl riseddik
  • 4 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 500 g sushiris
  • 750 g vann

Til servering:

  • 1 dl soyasaus
  • 100 g syltet ingefær
  • 4 ts wasabi

Slik gjør du

Sjekk også ut flambert laks nigiri eller noen av de andre oppskriftene vi har på hjemmelaget sushi!

Lyst til å bli sushi-ekspert før neste sosiale sammenkomst? Vi har laget en sushi ordbok, med de mest kjente begrepene i sushi-universet!

bar