Oksefilet Wellington
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Beef Wellington er en ekte klassiker som regnes som et c-moment på kjøkkenet. Dette eren rett du virkelig kan briljere med! Ta deg god tid og kos deg med tilberedningen, og vi vi garanterer at du kan sole deg i glansen fra gjestenes beundrende blikk!
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
1,2 kg indrefilet av storfe (midtstykket) -
1 ts salt -
1 ts nykvernet pepper -
2 ss smør til steking
Soppfyll:
-
150 g frisk sjampinjong -
2 stk. finhakket sjalottløk -
2 ss smør -
3 ss finhakket bladpersille -
2 dl fersk brødrasp -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper
Til innbaking:
-
1 pk frossen butterdeig -
1 stk. egg
Slik gjør du
Server med honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Små, stekte poteter smaker også godt til.