Hjemmelagede pølser med salvie og fennikel
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lag dine egne pølser, så får du dem akkurat som du vil! Hjemmelagede pølser er ikke så vanskelig som det høres ut som, og det går fint an å lage farsen for hånd. Disse pølsene er krydret med salvie og fennikel, men her er det opp til deg hva de skal smake.
Ingredienser
porsjoner
Gir ca. 1.2 kilo ferdige pølser.
-
5 m fåretarm -
500 g kjøttdeig av lam -
500 g kjøttdeig av svin -
150 g kvernet småflesk -
20 g salt -
50 g potetmel -
0,5 l melk -
0,5 stk. løk -
2 ts tørket salvie (eller 2 ss frisk hakket) -
1 ts grovknust fennikelfrø -
1 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Server gjerne pølsene i hjemmelagede potetlomper, og topp dem med syltet rødløk eller en frisk salsa. Følg linken og få mer tips til tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.