Hjemmelagede pølser med salvie og fennikel

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag dine egne pølser, så får du dem akkurat som du vil! Hjemmelagede pølser er ikke så vanskelig som det høres ut som, og det går fint an å lage farsen for hånd. Disse pølsene er krydret med salvie og fennikel, men her er det opp til deg hva de skal smake. 

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 1.2 kilo ferdige pølser.

  • 5 m fåretarm
  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 500 g kjøttdeig av svin
  • 150 g kvernet småflesk
  • 20 g salt
  • 50 g potetmel
  • 0,5 l melk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ts tørket salvie (eller 2 ss frisk hakket)
  • 1 ts grovknust fennikelfrø
  • 1 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Server gjerne pølsene i hjemmelagede potetlomper, og topp dem med syltet rødløk eller en frisk salsa. Følg linken og få mer tips til tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.